صفحات ویژه
آمار سایت
تعداد مطالب: 406
تعداد نظرات: 25
کاربران: 4 نفر
بازدید امروز: 111
بازدید دیروز: 214
بازدید هفته: 325
بازدید این ماه: 2879
بازدیدهای سال: 3459
کل بازدیدها: 197872
امروز:

مسابقه وبلاگ برتر

تاریخ:پنج شنبه 17 بهمن 1392 / زمان:14:4

دانستنی های حیوانات{طاووس}

طاووس نام دو گونه از پرندگان است که جنس نر آن پرهای بسیار زیبایی به‌ویژه در ناحیه دم دارد. این دو گونه عبارت‌اند از طاووس هندی با نام علمی (Pavo cristatus) و طاووس سبز Pavo muticus.

طاووس هندی بومی هند، پاکستان و سری‌لانکا است و پرندهٔ ملی هند به‌شمار می‌رود. و طاووس سبز که پرنده‌ای در معرض انقراض است بومی شرق میانمار تا جاوه است. درازی آن به ۲٫۳۰ متر می‌رسد. جانور نرینه بیش تر پرهایش را برای زیبایی خود می‌گستراند تا در برابر جانور مادینه خود - که گونه پرهای زیبایی ر ندارد- خودنمایی کند. این پرنده بانگ بلند و گوش خراشی دارد و از پرندگان دانه و میوه‌خور است.

دیدن ادامه ی ممطالب در ادامه ی مطلب

بازدید: 536 ادامه
تاریخ:پنج شنبه 17 بهمن 1392 / زمان:14:2

دانستنی های حیوانات{پنگوئن}

پَنگوئن‌ها پرندگانی هستند بدون قدرت پرواز از راسته گُوِه‌سانان (Sphenisciformes) از خانواده گُوه‌گان (Spheniscidae) که از ماهی‌ها تغذیه می‌کنند آنها بال‌های کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن بهره می‌گیرند. پنگوئنها در جاهای سردسیر نیمگردی پایینی زمین زیست می‌کنند.

نام راسته و خانواده آنها نمایانگر شکل گوه‌ای بدن آنها است.

از نظر ریشه‌ای نام پنگوئن متعلق به پنگوئن اقیانوس منجمد شمالی می‌باشداین پرندگان قادر به پرواز نیستند زمانی که ملوانها به اقیانوس منجمد جنوبی رسیدند همین نام را به پرندگان آنجا که قادر به پرواز نبودند اطلاق کردند. در مورد ریشه این نام گوناگون گویند.

دیدن ادامه ی ممطالب در ادامه ی مطلب

بازدید: 607 ادامه
تاریخ:سه شنبه 15 بهمن 1392 / زمان:21:32

دانستنی های حیوانات

ز چپ به راست از بالا شروع می‌شود:قورباغه درختی استرالیایی، جغد شهری، ببر، عنکبوت سبز اروپایی، حلزون سفید، لاک‌پشت سبز دریایی، زنبور سرباز، ماهی آسیایی، میمون، اره‌ماهی و یک پروانه

جانوران یا حیوانات یکی از انواع مهم جانداران هستند که از دو زیرگروه اصلی مهره‌داران و بی‌مهرگان تشکیل شده است.

ادامه ی مطالب در ادامه یمطلب

بازدید: 796 ادامه
تاریخ:سه شنبه 15 بهمن 1392 / زمان:21:15

دانستی های حیوانات{فرگشت آب‌بازسانان}

جفت‌سم‌سانان

زغال‌ددان

اسب آبی (۵۵ م.س.پ. تا اکنون) Anthracotherium cropped.png

 
اب سازان
پاک‌نهنگان

پاکیستوس (نزدیک ۵۰ م.س.پ.) Pakicetus BW.jpg

 
 
راهرونهنگان

آمبولوستوس (۴۹ م.س.پ.) Ambulocetus BW.jpg

 
 
رمینگتون‌نهنگان

کوچیستوس (۴۵ م.س.پ.) Remingtonocetus cropped.png

 
 
پیش‌نهنگان

رودوستوس (۴۵ م.س.پ.) Maiacetus NT.jpg

 
 
خسروسوسماران

دورودون (۴۰٫۴ تا ۳۳٫۹ م.س.پ.) Dorudon cropped.png

 
 
 

نهنگ‌های دندان‌دار (۳۵ م.س.پ. تا اکنون) Orcinus orca cropped.jpg

 
 

نهنگ‌های بی‌دندان (۳۵ م.س.پ. تا اکنون) Caperea marginata 3.jpg

آب‌بازسانان بزرگ‌ترین گروه از پستانداران دریایی هستند که شامل نهنگ‌ها، دلفین‌ها، و گرازماهی‌ها می‌شوند. این گروه از پستانداران نزدیک به هشتاد و هشت عضو دارد و اعضای آن در بیشتر آب‌های آزاد جهان و چند رودخانه بزرگ حضور دارند.

گاودریاییان و آب‌بازسانان قدیمی‌ترین و نخستین جانوران شناخته شده در میان دیگر پستانداران دریایی هستند. نیاکان این هر دو گروه در ۵۴–۵۳ میلیون سال پیش در دوره ائوسن پا به درون آب گذاشتند تا از جانوران و گیاهان درون آن تغذیه کنند و این آغاز فرگشت (تکامل)[پانویس ۱] آن‌ها در دریاها بود. نیاکان اعضای راسته گاودریاییان گیاه‌خوار بودند و دو گروه عمده باقی‌مانده از این راسته – گاوهای دریایی و داگونگ – از گیاهان دریایی نزدیک به سطح آب تغذیه می‌کنند. نیاکان گوشت‌خوار آب‌بازسانان را اما جفت‌سمانی تشکیل دادند که ظاهری همچون گرگ‌های امروزین داشتند و برای خوردن ماهی و سخت‌پوستان به درون آب‌های شیرین رفتند.

نخستین آب‌بازسانان در نزدیک ۵۰ میلیون سال پیش در کناره‌های اقیانوس باستانی تتیس در جایی که امروزه هند و پاکستان قرار دارند پدیدار شدند. با گذشت نزدیک به ۲ میلیون سال، آن‌ها توانایی زندگی در هر دو محیط خشکی و آبی را داشتند. نزدیک به ۵ میلیون سال بعد و در ۴۵ م.س.پ.، آب‌بازسانان آغازین به طور کامل با زندگی در آب خو گرفته بودند و فرزندان خود را در آن به دنیا آورده و شیر می‌دادند. تا ۳۵ م.س.پ.، این جانوران پاهای عقبی خود را از دست داده بودند و برای تغذیه و مکان‌یابی از پژواک بهره می‌گرفتند. نیاز خو گرفتن بیشتر این گروه با حرکت در آب و روش‌های شکار در آن باعث تغییرات بسیار در ساختار بدنی آن‌ها شد. این‌ها شامل صاف شدن کامل ستون مهره‌ها، از دست دادن پاهای عقبی به شکل کامل و به دست آوردن دم‌باله به عنوان وسیله پیش‌رانشی، چرخش حفره بینی به سوی بالای سر و پدید آمدن سوراخ تنفسی، و بسیاری دیگر دگرگونی‌های ریختی می‌شوند.

دیدن ادامه ی مطالب و عکس ها در ادامه ی مطلب

بازدید: 810 ادامه
تاریخ:یک شنبه 13 بهمن 1392 / زمان:13:47

دانستنی های حیوانات{گربه}

گُربه جانوری اهلی از خانواده گربه‌سانان و یک حیوان گوشتخوار است.[۱] گربه‌ها از ۶ تا ۷ ماهگی بالغ می‌شوند و توانایی تولید مثل دارند، ماده‌ها تا ۸ سالگی و نرها تا ۱۰ سالگی قابلیت جفت‌گیری دارند. دوره آبستنی گربه نیز بین ۶۱ تا ۶۸ روز (متوسط ۶۳ روز) است.[۱]گربه، با نام علمی Felis silvestris catus، زیرگونه‌ای از گربه دشتی با نام علمی Felis catus است. برای تمایز این جانور از انواع وحشی از نام گربه خانگی یا گربه اهلی استفاده می‌شود.

ادامه ی مطالب در ادامه ی مطلب

بازدید: 669 ادامه



در اين سایت
در كل اينترنت
ابزارک های سایت
RSS